Coșul tău
0
ro

Termeni și condiții

Termeni si conditii
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
Compania care administreaza site-urile www.trenwood.com si www.trenwood.shop, denumite in continuare site-ul, este Compania Dicton-AS SRL, Brandul Trenwood, in continuare Furnizor. Datele de contact le gasiti pe pagina Contacte pe website.
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
Pentru a putea efectua cumparaturi de pe site trebuie sa aveti un cont activ pe site-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. In situatia in care consideram ca aceaste obligatii nu sunt respectate de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila si nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.
Returnare
Se accepta retururi de produse care nu corespund continutului prezentat pe site în conformitate cu legislația in vigoare a Republicii Moldova.
Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Copyright
Intregul continut al site-ului  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Furnizoruluisi este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala in vigoare. Folosirea fara acordul Furnizorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.trenwood.likemedia.top numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa:  [email protected]
Legea aplicabila – jurisdictia
Prezentul contract este supus legislatiei in vigoare din Republica Moldova. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.
Solutionarea litigiilor
Furnizorul va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acesta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente. Avand in vedere dispozitiile Regulamentului legislatiei in vigoare din Republica Moldova ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale amiabila sau judiaciara in baza legislatiei in vigoare.