Coșul tău
0
ro
Despre noi

Accesorii de calitate premium, făcute aici, acasă, în Moldova.

Istoria brandului Trenwood începe în 1995. Încă de la începuturi, scopul nostru a fost și continuă să fie prestarea serviciilor și producere- lucrată manual de cea mai admirabilă calitate în Moldova și peste hotarele ei. Creăm cu măiestrie și dedicație accesorii unice, pentru bărbații care apreciază fiecare detaliu.

Echipa Trenwood include 15 artizani profesioniști. Ei lucrează manual fiecare produs, cu atenție și răbdare – pentru că doar așa putem oferi calitatea pe care o merită fiecare clienții noștri. Gama Trenwood include atât accesorii create la comandă, cât și modele cu design individual sau design corporativ.

Varietate de stiluri, varietate de atitudine.

Fiecare bărbat se poate regăsi în colecțiile Trenwood: Business, Casual și Vintage. Fiecare colecție abordează atent detaliile de stil și le integrează armonios în ritmul dinamic al celui care le poartă.

De ce TRENWOOD?

Puteți alege modelele care se potrivesc personalității Dvs. din gama de: genți, pantofi, centuri, portmonee – toate lucrate manual, cu accent pe ceea ce își dorește clientul. Trenwood - simbolul calității, stilului autentic masculin și exclusivității.